Ontdekken en leren van elkaar op de Vriendenavond

Dinsdag 31 mei presenteerde Stichting Vrienden van ’t Zorghuus een gevarieerd programma tijdens de Vriendenavond. Rob Keijzer gaf de aftrap door het jaarverslag 2015 van ’t Zorghuus samen te vatten en vertelde enkele nieuwtjes omtrent het wonen en beheer. Hierna nam Willie Koonings het publiek in een vogelvlucht door de activiteiten vanuit Vrienden van in 2015 en informeerde de mensen over de plannen voor 2016. Een actueel project is de duofiets waarvoor op dit moment geld wordt ingezameld. De wandeltocht Rundje um Ysselsteyn heeft plaatsgevonden. Toon Peters overhandigde trots de envelop met inhoud van €300,- aan de voorzitter. De bijdrage vanuit de Peter Winnen Classic is nog niet bekend, deze volgt ook nog.Daarnaast overhandigde Harry Xhofleer en Marcel Oosterwijk namens de Dartclub een prachtig geldbedrag van €600,-  dit omdat de Dartclub opgeheven is. Willie bedankte alle mensen die zo’n inzet en bijdragen leveren aan dit project.

Na de pauze volgde ‘Storytelling’ waardoor de zaal in 4 groepen werd verdeeld. Aan elke tafel zat een zorgprofessional of bestuurslid die in 2 minuten vertelde over zijn of haar drijfveren om hun werk te doen voor ’t Zorghuus. De mensen konden vragen stellen of eigen ervaringen delen tijdens een gespreksronde van 10 minuten. In de zaal was het geen moment stil en de twee gespreksronden vlogen om. Mensen waren nog lang niet uitgepraat met elkaar.
De Stichting Vrienden van ’t Zorghuus is blij met de mooie opkomst en de prachtige gesprekken die gevoerd zijn. De informatie die gedeeld is en van belang is voor de organisatie, wordt nabesproken door het bestuur.
Bedankt aan alle aanwezigen voor een mooie Vriendenavond, het was leerzaam!

Noteer al vast in uw agenda: De volgende Vriendenavond op 30 november 2016 

Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.