Uitnodiging Vrienden van avond 14 oktober 2020

Bewoners van Os Thuus zijn erg blij met de nieuwe schommel!

Deze speciale schommel is in mei 2019 geschonken door de Vrienden van ’t Zorghuus aan de bewoners van Os Thuus.

Zoals je kunt zien zijn de bewoners er heel blij mee.

Zo wordt een onmogelijkheid een mogelijkheid: samen schommelen of even alleen, lekker uitwaaien

Dit geeft weer een stuk zelf regie en zelfvertrouwen

SUPER BEDANKT!!!!!!!!

Uitnodiging Vriendenavond maandag 14 mei a.s.

Ons feest staat voor de deur toch willen we ons jaarlijkse overzicht betreft het welzijn van en rondom ’t Zorghuus u niet onthouden. Wij nodigen u graag uit voor de Vriendenavond op maandagavond 14 mei om 20 uur in de Smelehof. Willie Koonings zal u vertellen over het werk vanuit Stichting Vrienden van ’t Zorghuus. Hierbij krijgt u een indruk van de activiteiten die ondersteund worden en de plannen voor 2018. Daarna zal Eric Houben u meenemen door ’t Zorghuus in het jaar 2017 met de financiële onderbouwing. Ook een vooruitblik naar komend jaar zal u kunnen beluisteren. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen op deze avond.

Tot 14 mei!

Bestuur ’t Zorghuus en bestuur Vrienden van ’t Zorghuus

Interessante uitnodiging

Voor iedereen die betrokken is bij mensen met een vorm van dementie is dit een interessante uitnodiging.

klik op onderstaande link

http://www.leefdeurne.nl/Download/RenderModuleFile/89

 

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Samen met Theo Lagarde en moeder Conny heeft Linda gisterenavond de Finale van de Rabobank Clubkas Campagne bezocht. Hier hebben we de 6e plaats behaald van de 452 clubs die zich ingeschreven hadden (vorig jaar 10e plaats)!!!

Theo heeft een cheque overhandigd gekregen van € 842.83 ! We hebben genoten van deze bijzondere avond, en dat Sinterklaas op bezoek kwam was de kers op de taart voor Theo.

We willen iedereen bedanken die zich ingezet heeft voor deze actie en op ons heeft gestemd! Door de grote hoeveelheid stemmen hebben we zo’n geweldige bijdrage voor de Tovertafel mogen ontvangen!!!

Grote complimenten voor iedereen!

Filmpje van Theo de tovenaar!

Mislukte Update

Hallo allemaal,

door een mislukte update van de website zijn er verschillende foto’s en bestanden verdwenen.

Mocht u iets missen wat u zelf ingestuurd hebt of misschien een foto of zo mailt u dan de webbeheerder en hij zal ervoor zorgen dat deze z.s.m. weer op de website geplaatst zullen worden

mail naar webmaster@vriendenvanzorghuus.nl

Sorry voor dit ongemak

met vriendelijke groet,

Ruud Janssen

Duofiets: een geweldige aanwinst voor de bewoners!

Afgelopen zondag(28-5-2017)hebben Hans Verkoeijen en Bart Marcellis de Duofiets officieel overgedragen aan de bewoners van ’t Zorghuus. Zij overhandigden namens de Peter Winnen Classic hierbij een geldcheque van      € 1500.- als bijdrage aan deze fiets. De fiets werd direct enthousiast gedemonstreerd door Mia en Toon Tielen die een ronde over het Lovinckplein maakten. Ze werden aangemoedigd door bewoners, donateurs, sponsoren, zorgprofessionals en vrijwilligers. Op deze dag was ook wandeltocht Rundje Ysselsteyn waarvan alle positieve resultaten ook ten goede komen van ’t Zorghuus. Verder hebben de Dartclub en vele particulieren dit doel gesteund met donaties. Willie Koonings heeft alle betrokkenen bedankt voor hun inzet en bijdragen aan dit project. Daarnaast heeft hij kenbaar gemaakt dat de Duofiets niet alleen voor mensen in ‘t Zorghuus is maar ook gebruikt kan worden door andere mensen die niet meer alleen zelfstandig kunnen fietsen. Hierover volgt later meer informatie.

Bent ook zo nieuwsgierig naar de belevenissen van de betrokken mensen binnen ’t Zorghuus?

Kom dan op woensdag 31 mei a.s. om 20 uur naar gemeenschapshuis de Smelehof in Ysselsteyn. Op deze avond krijgt u uitleg door beide besturen over het reilen en zeilen binnen en rondom dit huis en zijn bewoners. Maar bovenal de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vrijwilligers, medewerkers en familieleden om die vraag te stellen waar u al zo lang mee rondloopt.

In kleine groepen kunt u uw ervaring, vraag of wens delen met andere betrokken deelnemers.

We zien u graag op onze Vriendenavond!

NL Doet

NL-Doet!

Op zaterdag 11 Maart hebben wij in het kader van NLDoet een leuke huifkartocht gemaakt met al onze bewoners en vrijwilligers.

Via een mooie route kwamen we aan bij het Toon Kortooms Park aan hier werden wij gastvrij ontvangen en genoten we van een heerlijk bakje koffie en lekkere stukjes koek.

Ook werden we nog spontaan verrast door de Rabobank Horst Venray met een heerlijke Slagroomtaart.

Vervolgens gingen we weer in de huifkar door het mooie peel landschap terug naar ’t Zorghuus. Waar wij de dag afsloten met een heerlijk buffet de kempkesberg van Roelanzia.

Natuurlijk bedanken wij het Oranjefonds, NL-Doet maar ook het Toon Kortooms park, Rabobank Horst Venray en Roelanzia voor hun medewerking. Maar zeker danken wij ook al onze vrijwilligers die op deze dag geholpen hebben met een speciaal woordje van dank aan Frans van Rosmeulen en Johan Romme voor het veilige rondrijden door het mooie Peellandschap.

en hopelijk tot volgende editie van NL-Doet

Tovertafel

De vrienden van hebben als spaardoel voor 2017 gekozen voor een Tovertafel.

meer informatie over dit doel vind u hier